BLoggers for Life: A fluffy Rigel Bomber

De winter komt eraan. Tijd om ons te verwarmen aan andere zaken dan de zon. Een fluffy jas bijvoorbeeld. Of wat liefdadigheid. Of beide samen!

In het kader van de warmste week, hebben we net als vorig jaar een actie op poten gezet om geld in te zamelen voor een goed doel. Ik toon je hier mijn bijdrage voor Bloggers For Life 2016! Deze jas kan volledig van jou zijn als je een (of meerdere) lotje(s) ten voordele van een goed doel koopt zoals beschreven in dit blogbericht.

img_9211_2

De stof is echt een pareltje. Het is met de hand bedrukte, superzacht nepbont van de Belgische toptextielontwerpster Lotte Martens. Ook de voering, een koraalroze structuurtricot, is stof van haar. Ik werkte af met donkerbruine boordstof en een koperkleurige rits.

Het patroon is de Rigel Bomber van Papercut patterns. Ik maakte een maat M. Zelf ben ik 1m65 groot trouwens. Voor mezelf mocht hij een maatje kleiner zijn, maar deze M zit wel heerlijk voor de rest.

img_9206

img_9203_2

Praktische info:

* Je kunt lotjes kopen voor WEEK 3 van maandag 28/11 tot en met vrijdag 02/12.
* Eén lotje kost 2 euro. Je mag zoveel lotjes kopen als je zelf maar wilt.
* De spelregels zijn niet moeilijk. Die kan je iets verder in dit bericht vinden onder de kleine lettertjes.
* Hoe meer lotjes je koopt hoe groter de kans op deze jas. Zo krijgt het goede doel ook een duwtje in de rug.
* De opbrengst gaat integraal naar ‘vzw Altijd Vrouw’. Samen met jullie hopen wij zo een mooi bedrag te kunnen ophalen om zoveel mogelijk vrouwen in hun strijd tegen kanker een klein lichtpuntje te kunnen gunnen.

DUS…
* Je schrijft het bedrag (2 euro x aantal lotjes) over op de rekening van Bloggers-for-life: BE69 3770 2596 1378 Graag wel één overschrijving per veilingstuk. Wij aanvaarden GEEN cash!
* Vergeet zeker niet de juiste mededeling te noteren: 31 – jouw naam – jouw voornaam – aantal lotjes. 31 is mijn persoonlijk nummer.
* Het vermelden van de mededeling is heel belangrijk zodat alles correct kan worden geregistreerd.
* Vul je ZEKER dit ONDERSTAAND formulier (heel belangrijk anders geldt je lotje niet) ook even in? Zo hebben we alle gegevens indien JIJ wint!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSefxdWJv7e5yUddmgBLn9k7RxjEmChgjuUCE0MrlQpqOcLbWA/viewform?embedded=true

Wil je nog eens gaan piepen bij de andere blogsters van week 3?

Hier vind je al een overzichtsfoto, daaronder alle links:

15203120_10211022780546044_5951482952545799728_n

Stannel – Emma & Mona – Zonen09 – Minnie Mie – the Needle of Choice

de kinnekes Cloots – de Zussen – Querida

So popo sew – Liezewiezewoes – P’tits Monstres

 Succes en namens ons allemaal, alvast bedankt!

Groetjes,

Laurence

P.S. De kleine lettertjes:

  • Elke veiling duurt van maandag tot vrijdag, je kan dus vanaf maandag tot en met vrijdag overschrijvingen doen op rekeningnummer BE69 3770 2596 1378, voor zoveel lotjes als je zelf wenst. Er wordt geen uitzondering gemaakt.
  • Per stuk waarvoor je lotjes koopt, graag 1 overschrijving. Dit om verwarring te vermijden. Wens je voor stuk 1 graag 3 lotjes en voor stuk 5 graag 2 lotjes? Perfect mogelijk, maar bezorg ons de centen in twee overschrijvingen – eentje van 6 euro voor stuk 1 en een van €4 voor stuk 5.
  • Er wordt geen cash geld aangenomen. Wij hebben geen kassa, en de deelnemende blogsters wonen verspreid over het land. Wil je een lotje, registreer je dan via het formulier, en schrijf daarna over op de rekening
  • Per overschrijving vragen we met aandrang de volledige en juiste vermelding in de mededeling te gebruiken. Deze gegevens zijn terug te vinden op de blog van de maakster in kwestie. (Dus voor mijn stuk hierboven, voor de andere stukken op de blogs van mijn collega’s.)
  • Op elke blog waar je een stuk koopt, vul je het formulier in, zodat we over je gegevens beschikken in geval van winst. We vergelijken deze lijst met de overschrijvingen. Enkel een overschrijving vergezeld van een registratie via het formulier is een geldige deelname. 
  • De centen schrijf je over op rekeningnummer BE69 3770 2596 1378 en enkel op dit nummer.
  • Alle centen gaan integraal naar het goede doel, er worden geen kosten vanaf gehouden, ook niet voor de verzending van de stukken. Wij doen dit vrijwillig om de doelen te steunen. Hou daarom in het achterhoofd: we veilen handgemaakte stukken van hobbynaaisters. Hou er rekening mee dat misschien niet alles 100% perfect is afgewerkt. (Dat is een winkelstuk meestal ook niet.) Er loopt al eens een naadje scheef of er hangt al eens een draadje los: niemand is perfect. We gaan voor een perfecte imperfectie overgoten met veel menselijkheid!
  • Verzending naar het buitenland is duur vanuit België. Wens je vanuit het buitenland lotjes te kopen voor een stuk? Dat kan, maar als je wint, vragen wij de verzendkosten zelf te dragen.
  • De trekking gaat door op 18 december. De winnaars worden via de blogs en op de facebookpaginabekend gemaakt.
BLoggers for Life: A fluffy Rigel Bomber

8 thoughts on “BLoggers for Life: A fluffy Rigel Bomber

  1. Charlotte Backaert says:

    Ik heb net 3 lotjes gekocht, en wou dan het formulier invullen. Jammer genoeg lukt dit blijkbaar niet meer…. Zijn de gekochte lotjes nu niet meer geldig ?

Leave a comment